Найкращі привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці


Найкращі привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці

Наш колектив, як прекрасний сад, тому, що в ньому працюють одні жінки. Хоч ми всі різного віку, але всім нам є про що поговорити і попліткувати. Шановна колега, вітаємо Вас із днем народження. Нехай тільки яскраві фарби прикрашають Ваше життя. Бажаємо Вам бути завжди такою гарною, життєрадісною і впевненою в собі. Будьте завжди коханими і бажаними. Нехай Вас цінують, люблять і поважають. Нехай часто говорять Вам услід Ах, яка жінка». Нехай Господь береже Вас від усіх неприємностей.

***

Сьогодні, ми хочемо зізнатися у своїй любові до вас, колего! Приймайте наші найкращі великодушні слова побажань добра, любові та душевного затишку! Бажаємо, щоб ви сьогодні відчули щиру радість і ніжність від наших слів і привітань з Днем вашого Народження, які ми вам даруємо! Бажаємо, щоб ви були щасливою людиною, щоб ви були задоволені собою і своїми успіхами, щоб ви росли і розвивалися духовно і професійно! Нехай вас оточують надійні, вірні й віддані друзі і колеги! Спасибі вам величезне за те, що ведете за собою, що своїм прикладом навчайте нас професіоналізму! Все, що ви робите для нас, ми цінуємо і шалено цінуємо вас як співробітником, і як людиною! Про таких талановитих співробітників в колективі говорять: «Як здорово, що ви є у нас!» Безмежної вам удачі та здійснення мрій!

***

Сьогодні хочеться сказати теплі слова подяки нашому колезі, адже це людина, яка завжди вислухає, зрозуміє і дасть добру пораду Його досвід, мудрість допомагає багатьом. Дорогий колега, прийміть щирі вітання з днем народження. Бажаємо Вам міцного здоров'я, ентузіазму в роботі і прекрасного настрою. Нехай у Вашій душі завжди живе весна. Гарного настрою Вам, радості та удачі. Нехай те добро, яке Ви даруєте людям, обов'язково повернеться Вам з торицею.

***

Ніжна і турботлива, встигаєш ти настільки багато, ти справжня леді – це факт! З днем народження кохана! Ти для всіх безцінний діамант, ти сверкаешь яскравіше сонця, нехай тебе зігріває тепло коханих, завжди яскраві емоції нехай супроводжують твоє життя. Ніколи не переставай посміхатися, твоя посмішка продовжує життя багатьом. Так що просто посміхайся, і світ стане яскравішим! З днем народження!

***

Справжнього чоловіка, чудового друга і співрозмовника, незамінного колегу, сьогодні дуже приємно вітати з днем народження. Ми всім колективом сьогодні хочемо тобі сказати: про таку людину можна говорити годинами. Але і мені не передати словами, як багато хочеться побажати тобі сьогодні! Нехай кожен твій день буде осяяний новими звершеннями та відкриттями. Нехай повагу і любов рідних і близьких зігрівають тебе. З Днем народження, нехай завжди світить тобі зірка. Нехай ці іменини, надихають тебе на шалені вчинки! А робота завжди приносить тільки дохід і приємні емоції!

***

Відмінний сьогодні свято — День Народження нашої колеги, з якою нам довелося працювати пліч-о-пліч вже багато років! Так побажаємо їй гарного настрою, відмінного здоров'я, бойового, робочого настрою, терпіння і самовладання. Нехай ніщо не затьмарює твого щасливого та радісного життя. Радості тобі, процвітання, успіху, любові та вірності! Всі нехай йде добре, а ти живи по совісті, пам'ятай тільки хороше і ніколи не сумуй. Нехай кожен новий день буде як свято щасливого і далекого дитинства!

***

Моя мила колега, від душі вітаю тебе з днем народження. Такою чарівною і прекрасною жінці хочеться побажати особистого блага і щасливих миттєвостей життя, такого відмінного фахівця і чудовою співробітниці бажаю високих успіхів і безсумнівних перспектив у роботі.

***

Кожен рік Вашої роботи - це нові досягнення, реалізація сміливих ідей, втілення в життя блискучих проектів. А ще - це згуртування зі своєї трудової сім'єю. І сьогодні ми бажаємо Вам нашу сім'янинові довгих років плідної служби на своєму бойовому посту!

***

Зовсім недавно ти поступив до нас на службу, але вже став дорогим і шанованою людиною в колективі! З Днем Народження тебе, нехай сьогоднішній день наповниться посмішками та привітаннями близьких людей!

***

Колега! У тебе сьогодні свято — День народження! Від усього колективу вітаємо тебе з цим днем і бажаємо тобі всього-всього! Щастя, любові, гармонії, матеріального благополуччя, успіху і удачі у всіх починаннях! З Днем народження!

***

Милу колегу я вітаю з днем народження. Побажаю від душі простого жіночого щастя і великої щирої любові, добрих сподівань і чудових ідей, кар'єрного зростання та високих досягнень, вірних цілей і неодмінних успіхів у справах.

***

Як чудово зібратися всім колективом за такого чудового приводу, як День народження улюбленої нами всіма колеги! Краси бажати не станемо – Ви і так прекрасні! Бажаємо Вам міцного здоров'я, удачі, яка буде супроводжувати у всьому. І хай збудуться всі Ваші мрії – навіть найменші!

***

Іменини всередині колективу – відмінний спосіб якісно розбавити робочу монотонну атмосферу і набратися нових соковитих вражень. Але коли День народження відзначає настільки винахідливий і титанічно стійкий до стресів людина, хочеться від усієї душі привітати! Адже людину настільки зібраного і емоційно рівного відшукати у нашому сучасному світі нелегко! Нехай усі ваші починання трудові і просто людські ніколи не знають труднощів і незручностей, нехай душевні сили не знають ні найменшого занепаду або перенасичення! Ваш разюче барвистий приклад ось уже кілька років поспіль надихає і новачків і старожил, надає кожному прагнення не просто працювати, а по-справжньому творити, приносити істотну користь загальній справі!

***

Дорогий колего! Сьогодні День вашого Народження, і колектив не може залишити без уваги таку знаменну подію! Ви - чудовий, добрий, талановитий, небайдужа людина! Нам дуже приємно з вами працювати! Ви легко справляєтеся з кожної завданням, з турботою і увагою ставиться до кожного робочого питання! Вітаємо вас з новим життєвим етапом, і бажаємо, щоб все, що ви задумали – виповнилося легко і просто! Величезне вам спасибі за те, що є таким активним співробітником, лідером і переможцем у нашій спільній справі! Всі ваші досягнуті результати досягаються абсолютно заслужено, і тільки завдяки вашій працьовитості та старанності ваших помічників! Дякую, що даєте нам можливість пережити такий досвід хоча б з боку, це дуже цінно! Залишайтеся лідером і активістом нашої з вами спільної справи!

***

Наша незамінна співробітниця святкує сьогодні день народження! Щиро бажаємо все і всюди встигати, професійно розвиватися і досягати необхідних висот. Бути загадковою і гарною, доброю та уважною, щирою і щасливою. І нехай в житті все вийде!

***

Привітати настільки розсудливої і відповідальної людини з Іменинами особливо приємно, адже стільки прожитих разом пікових втрат і самих жвавих злетів не просто згуртували і припаяли нас один одному, але і дали взаємну гарантію підтримки і розуміння! Тому хочу побажати, щоб інтерес до власної роботи ніколи не обмежувався тільки матеріальною стороною, хай душа твоя завжди палає пристрастю досягнень, а серце наповнюється безмежною любов'ю до кожної справи і до кожного результату! Сподіваюся, що в твоїй душі ніколи не проросте смуток і небажання рости і цілеспрямовано розвиватися в профільному напрямку! Нехай всі твої тривоги і побутові напасті ніколи не відають успіху, а завжди залишаються без відповіді!

***

Вітаючи Вас, хочеться від душі побажати могутнього здоров'я, міцних сил для досягнення задуманих цілей. І нехай у Вас завжди буде піднесений відмінний настрій, а життя наповнене приємними моментами, сюрпризами та яскравими емоціями.

***

Шановну колегу і просто гарну жінку вітаю з днем народження. Побажати хочеться легкої та успішної роботи, поваги і великої любові, доброго здоров'я і особистого щастя, цікавих захоплень і благополучного життя.

***

Милу вітаю колегу з днем народження. Хочу від душі побажати жіночої чарівності і незгасною краси, світлого щастя і незвичайною удачі, прекрасних миттєвостей життя і добрих емоцій, високого достатку і неймовірних успіхів у діяльності.

***

З Днем народження, дорогий колего! Доведеться визнати, що ми щиро Вас обожнюємо! Ви завжди знаходите, ніж підбадьорити своїх улюблених колег і товаришів. Чим більше таких людей, як Ви, тим приємніше працювати в колективі: ви не тільки цінний співробітник, але і справжня душа компанії. З Вами будь-хто може легко здружитися і знайти спільну мову! Нехай все хороше настрій, що Ви несете нам кожен день, повернеться вам тройне і ніякі неприємності не затьмарюють Ваше прекрасне обличчя. Нехай справа заводиться з пів-обороту, хай вам у всьому щастить, будь-які зміни будуть тільки на краще, а задумані плани виконуються в найкращому розкладі! Залишайтеся з нами і радуйте нас Вашою чарівною посмішкою!

***

Мила моя колега, чудова жінка, я від душі вітаю з днем народження Вас. Бажаю бути бравим і відмінним диригентом у своєму житті, впевнено розподіляти тональності і ноти по місцях, виключати мінор з будь-якої композиції і складати мелодії на розсуд своєї душі. Бажаю чарівною краси, незгасимого ентузіазму, неймовірного щастя і незаперечних перемог.

***

І, незважаючи на те, що наш колектив аж ніяк не маленький, всі разом і кожен окремо, не дивуйтеся, заздрять сьогодні Вашої молодості, Вашої енергії, Вашому оптимізму, Вашої здатності бачити попереду перспективи і знаходити в собі сили їх досягати, Вашому вмінню розуміти людей, помічати в кожному гідності, підтримувати і словом, і ділом.

***

День народження – це чудове свято, особливо якщо зустрічати його в колі своїх колег. Ми стільки років разом працюємо, але не втомлюємося тобі повторювати наш дорогий друг і колега по сумісництву, що дуже пишаємося тобою. Ти дійсно душа компанії, лідер по життю і просто майстер своєї справи. Ти весь віддаєш улюбленій роботі і такої ж віддачі вимагаєш від нас. Це дійсно заслуговує поваги. Ми бажаємо, щоб така любов до своєї справи і постійне натхнення ні на хвилину не покидало тебе. Не вважай роки, адже це просто цифри, насолоджуйся кожною хвилиною і старість буде ще дуже далеко. Бережи у серці любов до своєї сім'ї, хай вони відповідають тобі тільки взаємністю, адже це так важливо. Не хворій і не сумуй за дрібниці, адже попереду ще стільки всього цікавого.

***

Дорога колего! Вітаю з днем народження, бажаю, щоб робота приносила радість. Ми всі тебе дуже любимо і цінуємо. Залишайся завжди собою, будь щаслива і кохана. Нехай ангел — хоронитель береже тебе від бід і образ!

***

В цей урочистий день ми приготували надзвичайно теплі і щирі слова привітання для нашого колеги! Шановний, з Днем Народження! Дуже приємно бачити вас на робочому місці, навіть в такий знаменний день! Ця дата важлива не тільки для вас і ваших рідних, цей день календаря також важливий для всього робочого колективу! Так як ви, дорогий колега стали невід'ємною частиною нашого робочого механізму! І ми дуже цінуємо ваше свято і шануємо традиції! Бажаємо завжди знаходиться у відмінній фізичній формі, лідирувати серед співробітників в професійних справах і насолоджуватися жіночою увагою прекрасної половини колективу! Нехай ще один рік життя принесе ще більше успіху, зробить вас мудрішими, досвідченішими і виведе на фінішну пряму до перемоги! Бажаємо отримати бажане легким шляхом! Не чиніть опір везінню долі, ви заслужили бути щасливим!

***

Джерело: iwish.co.ua