Найкращі привітання з днем народження брата від брата, від сестри, молодшому, старшому


Найкращі привітання з днем народження брата від брата, від сестри, молодшому, старшому

Улюблені, дорогий братику, вітаю тебе з твоїм днем народження. Я вдячна долі за те, що у мене є близька людина в твоєму обличчі. В дитинстві ми багато сварилися, але час минув, і тепер ти – моя опора і захист. Як добре, коли є старший братик, який завжди готовий прийти на допомогу своїй молодшій сестрі. Завжди незримо я відчуваю твою присутність поруч і знаю, що ти зробиш для мене все можливе. Спасибі тобі за те, що ти такий хоробрий і сміливий. Спасибі за те, що саме ти мій брат. Від усієї душі я бажаю тобі тільки добра. Нехай твій життєвий шлях буде цікавим і щасливим. Я вірю, що ти зустрінеш любов всього свого життя і створиш саму міцну сім'ю. Успіхів тобі в кар'єрі і міцного здоров'я. Я тебе люблю!

***

Братіш у тебе сьогодні днюха! А я знову забула купити подарунок. Пам'ятаєш той дивний подарунок, який я подарувала тобі в минулому році. Я зайшла в кімнату і взяла книжку в неї поклала брелок і подарувала тобі книгу, ти ображався, що я не купила подарунок, адже той брелок був срібним. Я пообіцяла з того дня, що не буду купувати тобі подарунки. А буду просто приходити на день народження, та дарувати тобі слова. Так ось ці слова для тебе. Братіш, не важливо, що я зробила і що при цьому відчув ти, але головне, що ми є один у одного і ми братик не тільки брат і сестра, ми друзі. Здоров'я тобі міцного й любові безмежної. Братик і я таки купила подарунок, він у тебе під подушкою, і це не цікаве, не простий брелок. Люблю братика.

***

Брат! Мені не хотілося псувати своїм недорікуватістю весь свято! Тому я багато часу витратив на те, щоб знайти для тебе гарне привітання. Я прочитав їх безліч: у віршах і прозі, великих і маленьких, смішних і не дуже. Але в якийсь момент я зрозумів, що всі вони говорять різними словами про одне й те ж. І загальний зміст цих привітань так простий, що я і сам можу про це сказати. Будь щасливий брат і здоровий! Ти мені дорогий!

***

Для тебе хай засяють найяскравіші зірки нічного неба. Нехай лінії життя на твоїй долоні передбачають тільки добрі передбачення. І нехай твоє життя буде яскравим і насиченим, немов коробка різнокольорових цукерок, а друзі будуть такими ж прикольними і цікавими, немов веселі цукерки з відомої реклами. Я бажаю тобі завжди бути відкритим, веселим і доброзичливим, ніколи не хворіти і радувати батьків тільки гарними оцінками, спілкуванням з цікавими та змістовними людьми. Нехай твоє життя стане радісною, веселою і повною яскравих подій і пригод, і нехай твої друзі ніколи не підставляють тебе і ти їх теж. Нехай вам буде цікаво в компанії, і ви будете завжди веселити один одного і підтримувати в складних ситуаціях.

***

Улюблений братик. Коли пишу тобі вітання, згадую, як в дитинстві ти пишався тим, що ти мене старше. А тепер я порадію, що я молодший. Жарт, рідний. Я щаслива, що ми стали дорослими, і всі дитячі образи залишилися в минулому. Бажаю тобі побудувати чудову кар'єру і здійснити задумані плани.

***

Дорогий братик. Я поспішаю тебе привітати з Днем Народження» І хочу побажати тобі, щоб на твоєму життєвому шляху не було ніяких перешкод. Нехай у тебе буде дружна і міцна сім'я, любляча дружина і багато вірних і надійних друзів.

***

Дорогий братішка, з днем народження. Нехай твої наповнюються гучними перемогами і великими успіхами, нехай оточують тебе тільки люблять і шанують люди, хай серце твоє не знає обмежень у доброті і щастя, нехай душа вічно співає і підноситься вгору, до вершин насолоди і натхнення.

***

Братик, нехай все хороше в твоєму житті множиться, і його буде більше, ніж поганого. Нехай достаток завжди плюсується, а успіх збільшується з прогресією. Нехай у твоєму здоров'я ніколи не буде мінусів, а щастя буде вищим, як математика. З днем народження!

***

Братик мій з днем варенька! Ти як метелик пурхаєш між роботою і домом, знаючи, як нелегко даються гроші. Чудовий, милий і хороший. Яскравий і чуйний. Завжди допоможеш у всьому. Я не звернуся до тебе, вирішити будь-яку складну задачу. Бажаю тобі залишатися таким же цікавим і цікавим, щоб тебе переслідували тільки удачі. Знаходили тільки друзі і любили за те, що ти є, не бажаючи тебе змінити. Мій улюблений братик, ти промінчик надії для багатьох у цьому світі. Ти воодушевляешь людей на вчинки і радуєш кожного своєю добротою і невідпорно чистотою. Братик будь завжди таким же чистим, світлим і чарівним, радуй своїми успіхами і досягати висот, люби і роби, як завжди, щось неймовірно грандіозне і яскраве.

***

Сьогодні в тебе свято. Хочу привітати з днем народження, ти мій улюблений братик! Що побажати тобі в такий щасливий день? Щоб сонце завжди над тобою світило, осяваючи щастям і успіхом. Щоб від дощу смутку та зневіри, завжди прийшов тобі на допомогу парасолька твого вірного друга або подруги. Щоб ти купався в океані здоров'я та прибутку і щоб погані новини розчинялися по дорозі до тебе. Нехай у тебе все виходить і нехай ти будеш найщасливішою!

***

Брат! Мій дорогий і близький чоловік, моя підтримка у важку годину і найкращий друг — у цей день я бажаю тобі абсолютного щастя, фори і везіння! У часи будь-яких негараздів пам'ятай, що за спиною у тебе стоять твої рідні; ніколи не впадай у відчай, нічого не бійся і ні про що не шкодуй!

***

Коханий мій братику, ти у мене найкращий у світі! Бажаю в твій День народження величезних успіхів, радості, впевненості в собі, відмінного настрою, найцікавіших подій і яскравих свят! Бажаю стати справжнім фаворитом Фортуни і бути у всьому крутіше і краще за всіх! Ти цього вартий!

***

(Скажіть ім'я брата)! Я вітаю тебе з цим радісним і наповненим нотками щастя днем! В цей день я хочу побажати тобі завжди залишатися таким же щасливим. Нехай удача ніколи не покидає тебе, а віра завжди буде твоєю самою надійною супутницею разом з надією. Люби свою сім'ю, адже твоя дружина і діти просто чудо і не забувай про нас, адже ми тебе дуже любимо і поважаємо. Я хочу побажати тобі вагон здоров'я, мішок грошей і фуру щастя. Пам'ятай про те, що ти чоловік, завжди стеж за своїми словами, виконуй обіцянки і служи надійною опорою і підтримкою своєї сім'ї. Я дуже тебе люблю, для мене ти справжній ідеал, я завжди буду прагнути знайти людину, який буде схожий на тебе і стане сенсом мого життя.

***

Братик мій, з днем народження! Нехай ти будеш настільки щасливий, що не буде в це віриться. Нехай у тебе буде така дружина, що кращі фотомоделі будуть згасати на фоні її неземної краси. Нехай у тебе буде такий унікальний розум, що кращі професори світу не зможуть зрівнятися з тобою. Будь багатий як у матеріальному плані, так і душею. Бажаю тобі, брат, таких років життя, щоб ти довго танцював на весіллі у своїх правнуків. Здоров'я тобі такого, щоб за всіма критеріями тебе би могли взяти в космічну подорож. Нехай вороги бояться тебе і обходять твоє житло стороною, а вірні друзі кличуть тебе на всі свої свята в гості і допомагають при будь неприємності. Фортуни тобі у всіх починаннях і казкового життя, брат!

***

Дорогий брате! Вітаю тебе з Днем Народження! Ти добрий і світлий чоловік, тому майбутнього бажаю світлого і доброго. Але прийдешнє нам невідомо. І хоча минуле твоє повно успіхів і радості, воно, минуле не повинно панувати над тобою. Бажаю тобі йти по справжньому з гордо піднятою головою, повним рішучості і мужності, отримуючи задоволення від кожного прожитого миті.

***

Нехай не буде катастроф у твоєму житті, нехай у кожному твоєму дні присутня удача і звучить весела пісня. Дорогий брате, нехай в цей день народження доля подарує тобі не просто рік, а ще один рік впевненості, сили, бадьорості, оптимізму і щастя!

***

Кому-то ти просто друг або колега, для кого-то кохана людина, а ти мені найбільш близький і рідний брат! Я вітаю тебе з Днем народження, разом з тобою радію цим днем, адже всі твої свята для мене теж події! Прийми від сестри побажання добра і тепла, благополуччя та стабільності, любові і міцної дружби! Нехай нове життя несе лише радість, за кожним поворотом чекає успіх, а всі несподіванки будуть тільки приємними! Цінуй те, що маєш, дорожи тим, що любиш і відзначай щастя навіть у простих речах!

***

З Днем Варення, дорогий братику! Бажаю тобі міцного здоров'я, щоб ти завжди радував нас своїх реготом і радісним сміхом, а також великого особистого щастя і успіху у будь-яких діяннях. Будь завжди таким же веселуном, добрим і чуйним хлопцем, готовим прийти на допомогу в будь-яку хвилину. Звичайно, я бажаю тобі в житті більше удачі, тільки світлою і білої смуги, тому що дуже люблю тебе. Ходи завжди зі щасливим блиском в очах, а також красивим і розумним, видом сьогодні і завжди! Також хочу побажати тобі найбільш дієвих друзів і найбільш відданих партнерів по роботі, щоб твоя дружба з ними міцніла і була прикладом для інших. Нехай у твоєму серці завжди живе любов, а на обличчі не зникає привітна і радісна усмішка. День Народження – це завжди веселий, галасливий і щасливий свято, тому я бажаю тобі добре відсвяткувати і від душі повеселитися зі своїми друзями. Ти у мене прекрасний, милий і гарний брат! Я міцно цілую тебе, обіймаю і бажаю гарно провести час та отримати новий заряд позитивних емоцій на цілий рік!

***

Братик мій молодший, я тебе вітаю з днюхой! Бажаю тобі міцного здоров'я, бадьорості, достатку, позитиву, удачі і побільше позитивних емоцій. Нехай життя твоє проходить весело, легко і завзято, а поруч завжди будуть вірні друзі та справжня любов!

***

В день твого народження, мій найдорожчий старший брат, бажаю тобі, щоб ти залишався самим собою. Бажаю, щоб у нічному спокійному небі мчала вогненна комета любові і пристрасті, світла і тепла, радості та удачі, успіху і обожнювання. Бажаю, щоб ти завжди грав на стороні світлих сил, і, щоб тобою пишалася вся Всесвіт. з

***

Брат! Я хочу побажати тобі на день народження самому стояти біля штурвала своєї долі і направляти її корабель за потрібним курсом, минаючи рифи і мілини. Нехай всі перлини в цьому житті дістануться тобі, і ти зумієш ними грамотно розпорядитися. Бажаю жити як король – в розкоші і мати владу не лише над собою, але і над обставинами. Вітаю тебе!!!

***

Сьогодні я хочу відправити тобі радісний і заряджений енергією любові братський посил. Я бажаю тобі оновлення всього в твоєму житті. Нехай оновитися твоє здоров'я, тіло стане ще більш загартованим, а дух ще більш міцним і непохитним. Я бажаю тобі оновлення енергетики, нехай всесвіт направить на тебе свою цілющу енергію життя. Нехай оновитися робота, прийдуть нові перспективи, нові посади і нові доходи. Я бажаю, щоб обновився твій дім, щоб там стало ще тепліше, ще душевніше, ще затишніше і комфортніше. Нехай оновляться ідеї в твоїй голові, плани, та можливості реалізації твоїх найголовніших життєвих цілей. Нехай оновиться і твоя любов, ні, я не маю на увазі іншу любов, нехай у ці відносини надійде ковток свіжого повітря, закоханості, ніжності і пристрасті. Я хочу, щоб оновилися твої думки, щоб ти розвивався душевно і ріс над собою постійно. З Днем Народження тебе, братику, бажаю тобі оновленого, свіжого щастя.

***

Я пам'ятаю той день, коли чітко усвідомила, що таке старший брат. Мене тоді образили у дворі, тому я зі сльозами прийшла додому. Тобі варто було тільки подивитися на мене, як ти все зрозумів. Ми пішли разом на вулицю, і після цього ніхто навіть подумати не міг про те, щоб щось не те мені сказати. Я хочу привітати тебе з тим, що ти став ще на один рік старше. Впевнена, що цей рік буде плідним і продуктивним для тебе, тому що ти вмієш домагатися свого. Я хочу побажати тобі удачі і терпіння, тому що тільки цього тобі деколи не вистачає, щоб до кінця довести свою справу. Мені дуже пощастило з тим, що саме ти є моїм старшим братом, тому що ти добре мене розумієш, ти завжди допомагаєш і піднімаєш настрій. Навіть батьки не можу так розвеселити мене, як це робиш ти. Сьогодні ти повинен гарненько відпочити, а потім вже подумаєш про своїх справах і роботі.

***

З днем народження, дорогий мій брат. Нехай твій розум та креативність допомагають у втіленні цікавих ідей і творчих задумів, нехай твій бравий характер і впевненість у собі ведуть до перемог та підкорення нових вершин, нехай твоє щастя з кожним днем сяє і осяває твою душу, нехай твоє серце переповнює любов і радість.

***

Ще з дитинства мені заздрили всі друзі, адже поруч зі мною був ти - мій улюблений старший брат, який для мене підтримка і опора. З часом, ми підросли, але і зараз всі друзі мені заздрять, адже ти виріс мужнім, сильним і впевненим у собі чоловіком, здатним тримати власне слово. Я завжди буду шукати чоловіка, який буде хоча б трохи схожий на тебе, адже для мене ти ідеальний! Сьогодні настав урочистий день - ти став на рік старшим, але я бажаю тобі ніколи не відчувати себе на свій вік. Залишайся завжди таким же веселим, життєрадісним пустотливим хлопчиком, яким ти був у дитинстві. Нехай тебе завжди оточують люди, які впливають на тебе сприятливе враження і розвивають тебе!

***

Тобі, звичайно, відома казка про те, як Пітер Пен не хотів дорослішати... Сьогодні ти, братику, святкуєш свій День народження, прощаєшся з дитинством і починаєш доросле життя, в якому, як тобі чудово відомо, чимало клопоту і турбот... Але хто сказав, що дорослі живуть нудно? Повір, тобі під силу розфарбувати своє життя яскравими фарбами і в якомусь сенсі залишитися хлопчиком, здатною літати у своїх мріях! Просто посміхайся кожен день, дорожи друзями, даруй любов безкорисливо і будь сміливіше!

***

Брате мій дорогий, прийми мої вітання в день народження. Хочу, щоб ти був щасливим і успішним людиною, щоб вдача тобі всміхалась, а фортуна підморгувала правим оком. Щоб робота в твоїх руках кипіла, а кар'єра злітала вгору. Щоб тобою захоплювалися найкрасивіші дівчата, а серце подарувала єдина. Всього тобі піднесеного, світлого і яскравого!

***

Рідний мій братик! Вітаю тебе з днем народження! Бажаю тобі бути мудрим, надійним і сміливим! Нехай життя радує тебе успіхами в кар'єрі, міцним здоров'ям, взаємно в любові і довголіттям!

***

Я хочу привітати зі святом людини, якого вже багато років називаю старшим братом. Насправді, це велике щастя бути сестрою такого чудового брата, який завжди допоможе і захистить. Я пам'ятаю, що в дитинстві батьки навіть дозволяли нам з тобою разом ходити гуляти, а ще вони залишали мене з тобою вдома, бо знали, що ти вже точно присмотришь так, як треба. А я пам'ятаю, що постійно злила тебе, але ти навіть не грубіянив, тому що знав, що я потім все розповім мамі. Звичайно, коли я виросла, то зрозуміла, що так робити не можна було, тому що ти все робив для мене. Сьогодні у тебе особливе свято, тому я хочу привітати тебе і побажати всього того, про що ти мрієш. Повір, що мені дуже хочеться бути корисною для тебе, тому ти в будь-який момент можеш розраховувати на мене. З святом тебе, найкращий брат у світі!

***

Милий братику, від всього серця вітаю тебе з твоїм особистим святом – днем народження. Нехай сьогоднішній день буде найсвітлішим, найвеселішим. Нехай всі твої мрії неодмінно збудуться, нехай удача відкриває перед тобою двері. Живи, як у казці, радій кожному дню. Міцного здоров'я тобі, величезного щастя, чистої совестим, і всього самого найкращого. Нехай надія, віра і любов будуть твоїми вірними супутницями. Нехай доля буде благосклонною до тебе, нехай Господь завжди береже тебе.

***

Джерело: wordsguru.co.ua