Привітання з днем народження українською мовою

З Днем народження! Нехай в твоєму житті буде побільше крутих віражів, холодильник тріщить по швах, а гроші вивалюються з мішків. В акваріумі живе золота рибка, виконуюча твої будь-які бажання, а в спальні спить улюблена целовака і обнімака.

***

Ну що, коли там діти? Як «вже є»? Звідки в 16 років діти? Як «вже не 16»? Ну ти даєш! Тоді ти продовжуй рости молодою і красивою так само, як у тебе це виходило досі. Бережи себе, балуй і люби, при собі корисних друзів тримай, і будь щаслива.

***

З Днем народження! Нехай у тебе буде все і побільше, а ти вже сама отсортіруешь, що собі залишити, а що друзям подарувати :) Ура !!

***

Життя -це книга. Є люди, які її пишуть. Є ті, які читають і живуть так, як хтось прописав ... Я бажаю тобі написати 'свою книгу' - яскраву, повну вражень, любові, щастя, розуміння .... таку, щоб було що згадати ... і іншим розповісти !!! З Днем народження! ...

***

Коли я запитував, що тобі подарувати на день народження, ти скромно відповіла - що-небудь з золота. По дорозі до тебе я зустрів свого друга - золота людина! Беру його з собою, чекай! Незабаром будемо!

***

Свої вітання тобі з твоїм днем ​​народження ми приготували ще в минулому році, але якось не склалося їх тобі передати, тому прийми, сьогодні досить зрілі, однорічної витримки щирі слова привітань з днем ​​народження і наші сердечні побажання залишатися таким, же хорошим і всепонімающім людиною.

***

З днем ​​твого створення. Спасибі двом прекрасним авторам за такий шедевр. Але ти не зазнавайся. Люби, мрій, захоплюйся, удосконалюється, розвивайся, відривайся і вривається в потрібне місце і в потрібний час. Бажаю тобі настрою, як бразильський карнавал. Бажаю романтичної любові, як аромат французького парфуму. Бажаю смачного життя, як італійська піца!

***

Новий день настав. А нове це завжди несподіване, але саме це несподіване буде тільки позитивним.

***

Кажуть, найкращий подарунок - це подарунок, зроблений своїми руками. У мене є для тебе один ексклюзивчик. І в честь твого дня народження тримай мої обнімашкі, таких точно ні в кого більше не буде!

***

Вітаю з Днем Народження і бажаю тобі стільки грошей, щоб діти шофера твоєї покоївки ні в чому собі не відмовляли!

***

Нехай завжди твоє життя буде колючим, важкодоступній, але солодкої і яскравою. Загалом, малиною! Постарайся відзначити так, щоб сусіди спали спокійно, а у дільничного не додалося роботи! З Днем народження!

***

У цей чудовий і навіть трохи дивний день, я вітаю тебе з днем ​​народження! Хочу побажати тобі, щоб сьогодні до тебе прийшла удача, бажаю зловити її прямо за хвіст, посадити в клітку і користуватися їй, як тільки тобі буде завгодно! І тоді везунчик, це твоє друге ім'я! Бажаю, щоб ти завжди домагався того, чого захотів, і хоч убий, але з шляху не сходив і не відступав. Бажаю, щоб сьогодні вся випивка, яку ти вип'єш, пішла лише на благо тобі! На ранок не було похмілля, а лише яскраві спогади незабутнього вечора! З Днем народження!

***

Життя з прожитих тобою років склала серйозну дату! Чи не кисни! Вік - це не дата в паспорті, це стан душі. Нехай душа буде молодий! Вір в чудеса і чуді, тягнися до світла і світися від щастя, а прийде до тебе туга-печаль - гони каргу подалі!

***

Чому день народження тільки раз на рік? Тому що весь рік треба готується, щоб привітати тебе на повну котушку. Вітаю!

***

Бажаю, щоб кожен твій день був як картинка в телевізорі: яскравим і не нудним!

***

Красуня, з днем ​​народження! Бажаю зводити з розуму чоловіків, викликати заздрість і захоплення у жінок, виглядати на всі сто, але не лет !!! Відчувати себе юної дівчиськом, але надходити, як мудра жінка; дозволяти собі бути навіженої, витати в хмарах, але бути далекоглядною і твердо стояти на ногах! Загалом, бути феєю, чарівницею і ведьмочкой одночасно!

***

З Днем народження! Бажаю раком НЕ задкувати назад, а спритною креветочку пробивати собі шлях до успіху. І нехай в океані твоєму житті не буде рибёх-клоунів і злісних акул, нехай тебе несе за течією щастя і не заносить в темні ущелини, нехай ніхто не посміє баламутити воду у твоїх берегів. Бажаю не стати курочкою-гриль, коли пече сонце, і не перетворитися на бурульку, коли на вулиці мороз.

***

Бажаю купатися в розкоші, насолоджуватися запахом значного гонорару і ховатися пухнастим щастям, щоб жилося тобі по кайфу і без напрягу. Ще побажаю поповнення земних зручностей, піднесеного настрою і попереду чарівну бурхливе життя з божевільними і неймовірними пригодами. З Днем народження тебе!

***

Вітаю з днем ​​народження і хочу побажати, щоб все геніальне було простим, щоб все, що відбувається було повно крутих моментів і зіркових миттєвостей слави. Бажаю, щоб завжди була можливість смітити грошима, радувати живіт делікатесами, а серце - чудесами.

***

Нехай добрий художник розфарбує твоє життя яскравими фарбами, а талановитий композитор напише мажорну мелодію твоєї долі. У Сплячої Красуні були феї, а твоєї феєю нехай буде благодушна доля. Бажаю, щоб вона балувала тебе приємними подарунками і раптовими сюрпризами, причому не тільки в День народження, а набагато частіше.

***

Прикольні привітання з днем народження українською мовою

Встиг! Я встиг!!! Вітаю з днем ​​варення і бажаю, щоб все у тебе було обалденно, ну в крайньому випадку кльово ... Гей, чи не спати! Ну і що, що 12 години ночі? Зате я тебе першим привітав!

***

День народження - чудове свято, щоб перестати думати про дрібниці і просто веселитися від щирого серця! Бажаю тобі гострих, як лезо бритви, відчуттів, непередбачуваних, як морська хвиля, пригод, дбайливих, як сонячні промені, друзів і несподіваних, як весняний дощ, подарунків долі! З Днем народження!

***

Вітаю тебе, мій шурин! Бажаю найсмачнішою, солодкої і шоколадної життя. Нехай ти катаєшся як кіт в маслі. Бажаю тобі поваги від колег, обожнювання дружини, шанування дітей і добрих відносин з рідними. Бажаю тобі придбати яхту, літак, лімузин, віллу і бути найуспішнішим.

***

Бажаю вам 12 місяців без хвороби, 53 тижні всього хорошого, 365 днів щастя, 8760 годин успіху, 525600 хвилин любові і 315360000 секунд приємних моментів.

***

З Днем народження. Я довго думав, що тобі подарувати, і вирішив зробити так. Вирішив просто прийти не один до тебе на свято, а взяти з собою удачу, везіння, натхнення, радість, чудо і радість! Зустрічай нас, тому що ми всі разом сьогодні прийдемо святкувати твій день народження! Відривається, будемо! Ну і звичайно ж удача, подарує тобі шматочок себе, везіння теж отщіпнет шматок, натхнення взагалі жити залишиться радість, буде приходити в гості, ну а чудо з радістю оселяться поруч і будуть твоїми сусідами! Ну а я, подарую тобі ці теплі побажання і що то солоденького. З Днем народження!

***

Найпрекрасніший свято - день народження. Особливо, якщо отпразднуешь його вдало, заряду бадьорості і спогадів вистачить на цілий рік. Сьогодні у тебе день народження. Це грандіозна подія ми відзначимо на вищому рівні. І нехай на завтра буде легке запаморочення і трошки пом'яте обличчя, але за здоров'я одного випити не гріх. І не важливо, скільки і чого, головне не образити одного. Я бажаю тобі величезного щастя, удачі, і всьогосамого найкращого. Нехай обов'язково збудеться твоя мрія, і все у тебе в житті нехай ладиться.

***

Треба ж, який іменинник нахабний пішов - весь сюрприззіпсував! Ми тут зібралися пити за його здоров'я, а він знай собі в офісі відсиджується! А ну марш додому, не те все охолоне!

***

Море радості бажаю! А ще - грошенят побільше, і здоров'я, до речі, теж. Одним словом, щоб у тебе все було гаразд, складно. Здоров'я - богатирського, любові - відчайдушної, друзів - надійних і перевірених часом, проблемами і літрами алкоголю.

***

Як твої найкращі друзі ми б, звичайно, подарували б, тобі справжній замок. Ти ж не сумніваєшся, що у нас на цей королівський подарунок вистачило б грошей? Але, знаючи те, як ти любиш наводити в своєму будинку порядок, ми тебе пожаліли. Адже, щоб прибрати в замку потрібно так багато часу! Але, все ж невеликий будиночок ми тобі все таки подаруємо. Вітаємо зі святом дорога!

***

Дозволь тебе коротко отхеппібёздіть. Релаксуючий, Люби, Подорожуй, Заробляй, Досягай! З Днем!

***

Я довго ламав голову над подарунком для тебе, і вирішив зробити безцінний сюрприз - улибательную смс. Коли ти дочитаєш її до кінця, ти посміхнешся, і планета посміхнеться разом з тобою.

***

Зі святом! Бажаю тобі не відповідати віку в паспорті, бути красунею і цукеркою. Рости струнка і здорова, нехай твої мрії виконуються і цілі досягаються. Бажаю тобі грошей, комфорту, друзів і популярності! З днем ​​народження, скарб!

***

У кішечки - кошенята, у собачки - щенята, а в тебе в пузі тортик! Зі святом, наше диво природи, бажаю тобі їсти більше, а товстіти - менше, працювати менше, а заробляти більше, справляти днів народжень більше і ні краплі не старіти.

***

З днів народжень можна скласти мальовничу річку, на якій періодично зустрічаються чудові заплави-ювілеї. Сьогодні нам випала честь «поплавати» в такий ось затишній «заводи». Вітаємо з красивими ювілейними цифрами! Ви гідно дісталися до цієї дати. Нехай і далі Вас супроводжує Пані Удача і не підводить Пан Здоров'я.

***

Нехай навколо літають кульки, нехай у вазі стоять квіти, нехай з усіх боків летять добрі слова й дорогі презенти, нехай на твоєму обличчі сяє усмішка до вух, нехай в цей день хоч Джинн, хоч Золота Рибка, хоч паличка чарівна обов'язково виконає твоє заповітне бажання . З Днем народження! Бажаю здоров'ячка, счастьіца, удачки і любові!

***

Вітаю з днем ​​народження і побажати хочу, щоб удача і щастя прилипали до тебе, як мухи на варення, щоб тобі завжди вдавалося залишатися людиною відмінної форми, високого статусу, веселого настрою з елементами унікального таланту і особливої ​​будови.

***

Ділитися з оточуючими корисно для карми. Так давай розділимо порівну сьогодні все: твої подарунки, іменинні солодощі і увагу друзів. Тільки умова: мені половину, що побільше! Жартую, з Днем народження :)

***

Вітаємо з Днем народження! В цей день бажаємо море задоволень і щирих посмішок, щастя і сонячного настрою. Будь сильним, впевненим у собі, успішною людиною. Гарного настрою, любові, гармонії, миру та взаєморозуміння. Нехай тобі на шляху зустрічаються вірні друзі, приємні колеги, доброзичливі товариші.

***

Вітаю з днем ​​народження! Ти з самого першого дня виявляв наполегливість, народився коли і хотів, напевно навіть з жестом і словами - "я сам!" Почав ходити коли захотів і говорити відразу лайливими вимогливими фразами. Так, було не просто твоїм батькам з такою Особистістю, але дуже цікаво! Бажаю тобі по життю завжди добиватися свого, завжди жити з інтересом і смаком!

***

Вітаю з днем ​​народження і побажати в цей день хочу завжди тримати марку і високу репутацію, здолати наповал ворогів і дивувати близьких людей, не знати рахунком багатства і в будь-якій справі впевнено брати бика за роги.

***

Привітання з днем народження до сліз

Вітаємо іменинницю з днем ​​народження! Бажаємо ситих гостей, веселих новин, щедрих чоловіків і високих каблуків. Яскравої помади, легкого погляду, шелесту зелених купюр і сукні від кутюр!

***

У цей день хочеться побажати Повноти у всьому, але тільки не в тілі! Нехай будинок буде наповнений посмішками щасливих рідних і близьких. Гараж - якісними автомобілями. Гардероб - нарядами для будь-якої погоди. Гаманець-купюрами для задоволення всіх Треба і Хочу. Вази - квітами живими і запашними. Ну, а келихи шампанським ігристим!

***

Руки ширше відкривай, привітання приймай! Бажаю позитиву кожну годину, на роботу приїжджати через раз. Щоб щастя і сміху кишені до дна, голова ніколи не боліла, і поїздка на дачу з ранку лише дуже рідкісною була. Любові, без неї нікуди, і щоб гармонія в твоєму домі залишилася назавжди.

***

Нехай твоє життя буде безхмарним, як небо над пустелею, повної, як глечик гостинного гуцула, довгої і цікавою, як Чумацький шлях. І нехай завжди світяться щастям твої очі, як північне сяйво!

***

Вітаю з твоєї днюхой і всім серцем хочу побажати, щоб в житті твоєї всі печалі зарості ромашками, щоб крізь будь-яку проблему і халепу життя вдавалося проїхати на танку, щоб тобі вдавалося йти по слідах знаменитих і великих людей, але при цьому домогтися більшого успіху, влади , авторитету, пристойного бабла і справжнього блаженства життя.

***

Нехай все у тебе буде краще всіх: дружина - справжня Попелюшка (але тільки без опівнічних перетворень), діти - добрі, як Снігуронька (але тільки не зі снігу), будинок - красивий і затишний (але тільки не пряниковий). З Днем народження тебе!

***

Важкою ходою сьогодні до тебе наближається старість! Так скоріше ж стріляй в неї з пляшки шампанського, закидав шкідливими вкусняшками і шашличком, нехай вона лопне від сміху і подавиться від заздрості до твоєї молодості і краси. Не дай злісної старій шансу зіпсувати свято. Щасливого дня народження!

***

Прожиті роки - як стиглі вишні: їж - смачно, а потім залишається тільки кісточка. Бажаю тобі завести для них відерце і заповнити до самого верху! І нехай ні в одній вишеньці НЕ буде червоточини: твоє життя - не місце для непроханих гостей.

***

Не буду звертатися до осоружним побажанням. Все, що бажають в поштових листівках, у Вас вже є. А побажаю ось що: щоб з собою жилося затишно, щоб Ви цінували істини прості, в нудьзі і смутку не тонули, частіше бачилися з друзями, не ремствували даремно, а всі проблеми вирішували з легкістю прекрасним!

***

Бажаю тобі в день народження всього і побільше: гору діамантів, вируючу річку любові, ціле море насолоди, квітучу долину щастя, а дітей - футбольну команду.

***

Сьогодні я вітаю вас з днем ​​народження і хочу побажати все 365 днів в році проводити з не меншим задоволенням, ніж сьогоднішнє свято! Нехай відтепер і завжди весь світ буде для вас однією великою дорогою, по якій можна подорожувати з попутним вітром і вірними друзями, здійснюючи дивовижні відкриття і знаходячи чарівні скарби, з яких легко можна зібрати своє щастя!

***

Гей, мальок! Так, я до тебе звертаюся! Ти чого вилупився? Ну, раз вже вилупився - вітаю! Рости великим, спритним і зубасті! Вдалого шляху на нерест!

***

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю такого життя, щоб попа в милі не була, щоб не доводилося випадати в осад і битися, як риба об лід. Нехай у тебе все буде в шоколаді, тільки так, щоб потрапила не злиплися. Всіх благ і постійного припливу грошових паперів.

***

Руки з попи, голова набакир, вічно розпускає нюні, - все це, звичайно ж, не про тебе. Вітаю з днем ​​народження і хочу побажати не пхати пальці в розетку долі, не отримувати ляпасів від життя, з кожним днем ​​шикувати і веселитися.

***

У свято народження бажаю ясності думок і легкості почуттів. Більше безпечності та веселощів, яскравих відчуттів і душевної бадьорості. Нехай життєва енергія вирує в крові кожну секунду.

***

Бажаю встигнути, що ти бачиш і спробувати всі принади життя, насолоджуватися її красою, і частіше дуріти, згадуючи дитинство, щоб душа ніколи не стала старою, а всупереч своєму досвіду залишалася молодий і грайливою, як кошеня. Нехай життя підносить тобі ласі шматочки, які можна смакувати нескінченно довго.

***

Бажаю, щоб твої м'які вушка завжди чули лише приємні слова, твої пухнасті лапки тримали найдорогоцінніші подарунки, а твій завзятий хвостик був завжди пістолетом. З Днем Народження, зайчик!

***

У моїй голові грає пісня, присвячена тобі. У ньому записано: рости велика і красива, нехай буде сповнений гаманець, нехай щастя стелиться доріжка, і тобі назустріч успіх хай іде. Щастя повні штани, туди ж пляжного піску. А головне, будь щаслива ти!

***

Дивну жінку вітаю з днем ​​народження! Знаєш ти ж особлива, адже якщо у всіх жінок є родзинка, то в тебе ціла пачка родзинок! Ти кожен день, відкриваєшся з нового боку, завжди різна, прикольна, нова! Бажаю, щоб цей весь родзинки, який є в тобі, не зникав нікуди! Адже він так тобі йде! Бажаю, щоб твоя усмішка, яка по правді сліпить всіх навколо, так само і сяяла кожен день все з новими фарбами! Щоб душа твоя співала кожен день нові пісні, з хорошим кінцем і на веселиймотив. Щоб життя твоя, була схожа на казку, а ти в ній щоб королева! З Днем народження!

***

Бажаю тобі, щоб всі складнощі в твоєму житті полягали в тому, щоб вибрати: яка з 10-ти машин підходить для поїздки сьогодні в магазин, на якому острові провести відпустку, що одягнути і який ресторан для обіду вибрати. А все решта тривоги нехай відступають, залишаючи місце для щасливих і радісних моментів у житті.

***

Ми сьогодні прийшли до тебе додому, щоб привітати з Днем народження. Вручивши подарунок і посмикав за вуха, ми смішимо за стіл, щоб швидше випити за твоє здоров'я і побажати тобі щастя. Бажаємо тобі бути справжнім скелелазом, для якого завдання, висотою в Еверест, видаватиметься легкою прогулянкою.

***

Нехай яскравим сонцем сяє твій ювілей! Щороку доля наповнює золотий кубок твоєму житті. Солодкість радісних, щасливих днів відтіняє гіркоту втрат і похмурих хвилин. Нехай цей кубок буде повним, а напій життя неповторним і чудовим!

***

Нехай успіхи ростуть з кожною хвилиною, а щастя наростає, як снігова куля, щоб тобі потрапити під нього, поки він мчить повз, і продовжувати кружляти в ньому все життя.

***

Бажаю, щоб твоє життя було наповнене всіма можливими відтінками сірого, ліжко ніколи не пустувала, а секс був, безумовно, безпечним. І щоб після нього хотілося тільки пролежати шість годин на темній кімнаті!

***

З днем ​​народження, крихта. Бажаю, щоб життя твоя складалася з різних і смачних інгредієнтів, як окрошка. Будь стрункою кіпаріской, солодкої ірискою, веселою артисткою, креативної модисткою і просто жінкою-мрією.

***

Не чекай, що в житті буде кожен день втіхою і нагородою, нещастям може обернутися радість. Але як би життя за горло ні брала, ти стійким будь перед бідою чорної і голову не вішай приречено, як не були б гіркі твої справи. Орел, що летить в блакитному небі, прекрасний, але в сто разів прекрасніше він, коли зустрічає бурю і, обпалений вогнем грози, перемагає стихію. Бажаємо, щоб ти завжди був орлом, гідним захоплення!

***

Вітаю з твоєї днюхой і хочу побажати завтра не мучитися від моторошного похмілля, а сьогодні гульнути по повній програмі. Нехай живеться тобі круто і весело, нехай над будь-яким питанням думається легко і правильно, нехай рішення тобою приймаються вірні і раціональні, нехай у тебе завжди водяться грошенята і ніколи не закінчуються ідеї щодо вдосконалення своєї натури і життя в кайф.

Джерело: http://vitannya.com/krasivi-shhiroserdechni-vitannya-svoyimi-slovami-z-dnem-narodzhennya/