Привітання з днем народження чоловікові своїми словами, в прозі, українською мовою


Привітання з днем народження чоловікові своїми словами, в прозі, українською мовою
Ми від душі вітаємо тебе з Днем Народження, адже сьогодні ти став на цілих 365 днів старше і мудріше! А це означає, що отримав унікальний абгрейд, і тепер: твоє життя - на 365 днів довше, мудрості - на 365 днів більше, а радість - у 365 разів сильніше! Цінуй цю унікальну можливість, вона дається раз у році!
***
Чоловіка благородного, розумного й цікавого з Днем Народження!!! Бажаю, щоб твоє неймовірне почуття гумору допомагала в досягненні поставлених цілей, твоя чарівність відкривало закриті двері, а твоя доброта і вміння любити оточили відданими друзями і вірною супутницею! Вітаю!
***
Дорогий і шановний! Прийми вітання від чистої душі і серця з Днем народження! Бажаю, щоб Бог і Ангел-хранитель оберігав всю твою родину, щоб щаслива зірка завжди вказувала на вірний і правильний шлях! Благополуччя, терпіння і життєвих сил!
***
Шлю тобі щирі вітання з днем народження! Нехай бадьорість духу не покидає тебе ніколи! Нехай удача стане твоїм другим ім'ям! Нехай любов огорне тебе з ніг до голови! А рідні та близькі тобі люди поселятися в твоєму серці назавжди і будуть охороняти його днями про ночами від смутку, страху і розчарувань!
***
Бажаю, щоб з ранковим світанком приходили нові цілі, мрії, досягнення, посмішки, гроші, поцілунки, бажання і натхнення! Нехай з кожним заходом йдуть розчарування, сумніви, небезпеки, депресії і хвороби! Пробуй все незвідане і шукай натхнення в сміливості і рішучості! Живи, щоб не було нудно! З Днем Народження, друже!
***
Ура! У тебе сьогодні День Народження! Який прекрасний день! І хвалити тебе сьогодні мені не лінь! Рішучості, бадьорості, завзяття й сил тобі не бажаю... У тебе цього і так навалом! Краще я тобі побажаю менше працювати, але більше заробляти! Крім жартів, щастя тобі, кохання і богатирського здоров'я! Залишайся зразковим сім'янином, класним батьком і таким же відданим товаришем, як зараз!
***
Сьогодні чудове свято. Ми відзначаємо день твоєї появи на світ. Непомітно пролетів час, і невеликий чарівний хлопчик перевтілився в реального чоловіка. Бажаємо тобі постійно зберегтися таким: хоробрим, зухвалим, самодостатнім і постійно відданим своєї мети!
***
Люди бувають різні. Є сумно існуючі люди, є сіро існуючі люди. Є люди, у яких в душі якийсь заряд, вибуховий пристрій веселості, енергії т радості. Наш «новонароджений» являє собою саме такий тип людей. Він життєрадісний, і всі навколишні отримують від нього такий заряд. Так проголосимо здравицю нашому герою. Побажаємо йому міцного здоров'я, щастя, многих літ життя. Побажаємо завжди нести факел радісного світовідчуття і завжди гріти наші серця!
***
З днем народження! Хотілося б побажати грошей найзеленіших, другу половинку найвірнішу, діток самих щирих, здоров'я самого міцного, будинки самого великого, роботу найулюбленішу. Коротше, всього того, без чого життя не мало б сенсу.
***
Бажаю в цей день прекрасний, щоб Погода була шикарною. Сім'ю, багатство, великий будинок, Сміються діти в ньому. Дружині – ромашкове поле, А для тебе – «капусти» море. Ще я в цей можу вам побажати, Щоб на роботу в 5 ранку не треба було вставати І щоб на свято День Народження Чудесним було настрій!
***
Сьогодні, зі сходом сонця, настав найкращий свято у самого кращого з людей. Ти прожив на цьому світі вже ... років, і я не сумніваюся, що новий рік твоєму житті принесе тобі ще більше щасливих моментів: приємних випадкових зустрічей, вигідних угод, смачно приготовлених сніданків – всіх цих приємних дрібниць, які роблять наше життя кращим. Ну а на даний момент мені залишається тільки привітати тебе з цим чудовим святом.
***
У дзеркалі бачити успішного, сильного і стильного чоловіка, в кишені відчувати брелок від дорогого авто, в гаманці знаходити можливість оплатити всі свої побажання. Мати успіх у жінок, колег, друзів. Ось що тебе бажаю в день народження. Будь здоровий. Вітаю!
***
Нехай діти успадкують всі твої найкращі якості, щоб дивлячись на них ти розумів, який ти все-таки чудова людина! З Днем народження!
***
Найкращий і улюблений нами людина, дозволь привітати тебе з днем народження, побажати багато радісних днів і позитивних вражень, постійної турботи та уваги рідних, здорових буднів та яскравих вихідних, завжди повного гаманця і мирного неба, щирих посмішок і приємних сюрпризів. Будь щасливий!
***
Ще кілька років тому, коли ми відзначали ваше свято, я сказала, що ви настільки сильна людина, що зможете впоратися з усіма проблемами і питаннями, які неминуче виникають в нашому житті. І ви довели це, ставши справжнім професіоналом у сфері своєї роботи. Ви домоглися підвищення, хоча в один момент думали, що вже нічого не врятує вас від звільнення. Просто ви вмієте брати себе в руки, домагатися такого результату, про який будь-яка людина мріє. Я бажаю вам подальших успіхів і удачі у всьому. Але сьогодні у вас свято, так що питання роботи ми залишаємо на кілька днів, а зараз озброюємося крутою музикою і вирушаємо на святкування. Ви повинні всім показати, як потрібно відпочивати і веселитися. Зі святом вас! Нехай ніякі проблеми навіть не мріють про те, щоб зіпсувати вам настрій.
***
В життя пенсіонеру та підліткові адресують однакові побажання: не ходи без шапки, не кури, не довіряй незнайомим, зроби тихіше. Різниця в тому, що одні стають від опіки нещасними, а інші щасливими від турботи. З Днем народження! Будьте щасливі!
***
Життя подібно швидкісного потягу – летить на всіх парах! І я хочу побажати тобі в твій день народження, щоб ти не робив поспішних зупинок. Тому бережи своє дорогоцінне здоров'я, яке так легко втратити, але вкрай складно повернути. Будь завжди затребуваним чоловіком, як в сім'ї, так і на роботі.
***
Мій чоловік, нехай ваші спогади про сьогоднішньому дні будуть теплими. Нехай ваша радість триває протягом усього життя. Ви частиною мого життя і причини мого сміху й радості Ви поділяєте мою печаль і полегшуєте моє серце. Дозвольте мені дорожити тим днем, коли ви народилися. Незалежно від того, про що ви мрієте, нехай кожна мрія здійсниться. Нехай попереду будуть тільки яскраві дні, повні радості, щастя і дружби. Продовжуйте бути такий же життям і позитивною силою в житті багатьох людей. Ви подарунок світу. Куди б життя не вела вас, які б ви не вибрали дороги, я завжди буду поруч, так пишаюся вами! Я хочу, щоб ви відзначили ще не один такий день народження. У колі найдорожчих і близьких, людей, які чесні і відкриті, які готові дарувати свою турботу, тепло і увагу. Спасибі за все, час, який ми провели з Вами разом.
***
Вітаю вас з днем вашого народження, бажаю вам добра, любові та великого здоров'я, адже якщо буде здоров'я, буде все, Бажаю вам творчих успіхів та життя більше приємного.
***
Бажаю знайти свою прекрасну, чуйну, турботливу, люблячу, ласкаву другу половинку, завоювати її і завжди приємно дивувати! Відмінного здоров'я тобі і найріднішим людям на землі.
***
З днем народження! Вітаю і бажаю тобі здійснення всього того, про що ти мрієш! А про що мріє справжній чоловіки? Про надійний тил, про добробут, про здоров'я, про дітей! Так нехай все у тебе буде, чого тобі хочеться! Добивайся свого, умій радіти кожному дню і будь з тими, в кого віриш!
***
Бажаю дорогий імениннику завжди зберігати душевну молодість, адже молодість – це чудове стан очікування прекрасного, це неповторне відчуття, що все можливо, все по силам. Бажаю тобі здоров'я, щастя, нехай у всьому супроводжують удача, успіх, і попереду завжди чекають щастя, благополуччя і відмінний настрій!
***
З днем народження! Бажаю в цей день тобі бути завжди життєрадісним, позитивною, здоровою, міцною, мужнім, щасливим, щасливим, коханим. Щоб тебе оточували люблячі тебе люди.
***
Дорогий наш красень чоловік! Справжньому мужику для щастя потрібні бадьорі коня під капотом, рахунки в банках, красива і любляча дружина, вірні друзі та робота, яка приносить задоволення! Нехай все це буде завжди з тобою! З Днем Народження!
***
Бажаю, щоб «Пані Удача» завжди залишалася на твоєму боці, і ти з легкістю підкорював найвищі цілі. Міцного тобі здоров'я, сил та швидкого виконання всіх заповітних мрій. З днем народження!
***
Сьогодні винуватцеві торжества ми бажаємо найголовніше — завжди залишатися молодим! Ніхто не буде сперечатися з тим, що молодість — прекрасний стан, коли ти сповнений сил та енергії, планів і надій, коли ти щодня очікуєш звершення чогось світлого і радісного. Коли ти молодий, ти впевнений, що тобі все до снаги, будь-яка задача розв'язується на раз-два-три... Тому ми бажаємо тобі не втратити в душі це відчуття безтурботної молодості! Будь щасливий!
***
Вітаю! Всі найкращі слова сьогодні про тебе! Молодий, гарний, доглянутий, спортивний, перспективний, з хорошим достатком, люблячий! Бажаю від усієї душі збільшувати свої позитивні якості і з перспективного перетворитися на успішного чоловіка! З Днем Народження і гарного свята!
***
З днем народження! Посміхайся негараздам в обличчя, відкривай свою душу удачі і щастя. Бажаю залишатися тим же джентельменом, зводить жінок з розуму, але бути вірним лише однієї єдиною. Хай любов живе в твоєму серці.
***
Кожен вік має свої переваги. В юності ти був сміливий, беззаботен і мріяв про все на світі. У зрілості ти набрався мудрості, виконав свої мрії, облаштував свій будинок і створив сім'ю. Сьогодні ми святкуємо твій День народження, твій ювілей, і хочемо побажати з приходом нового віку нових змін в житті - зрозуміло, на краще! Нехай у тебе знову будуть мрії, юнацький запал, гарний настрій і віра в краще!
***
Вітаю з днем народження. Бажаю залишатися чоловіком стовідсоткового мужності і абсолютної впевненості. Нехай з цією датою в твоєму житті почнеться нова світла смуга — смуга удачі і везіння без перешкод, сумнівів і поразок. Любові, здоров'я, сили та рішучості.
***
Джерело: megaday.co.ua