Привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці не у віршах


Привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці не у віршах

Ви - протягом нашої повноводної річки, Ви - попутний вітер нашого вітрильника, Ви - дороговказ для команди! Лідер, за яким йдуть, слухають і виконують! Нехай життєва енергія вихлюпується новими неординарними ідеями, переполняющими Ваш сильний розум! Діамантове здоров'я сприяє наполегливій роботі! Фінанси своєю кількістю підтверджують правильно вибраний життєвий шлях! З Днем народження!

***

У цей світлий і радісний день навіть сонце світить по-особливому яскраво, тому що сьогодні День народження нашої улюбленої і неповторною начальниці. Ви не любите, коли ми вас так називаємо, тому що вважаєте себе таким працівником, як і ми. Але все ж ви залишаєтеся нашим керівником, у якого є чому повчитися. Ми сердечно вітаємо вас з таким прекрасним святом і бажаємо вам пізнати всі радощі цього світу, знайти ключі до успіху, досягти всіх цілей і отримати найвищі результати. Ми вас дуже любимо і не сумніваємося в тому, що ви підкорили безліч вершин і вийдете на абсолютно новий рівень. Бажаємо вам залишатися такою, яка ви є зараз. Тому що всім вашим навколишнім дуже комфортно з вами саме такий. Ви справжня, відкрита та чуйна.

***

Відмінної начальника і впевненого в собі чоловіка хочу привітати з днем народження. Нехай для Ваших цілей буде маса можливостей їх досягнення, хай для Ваших планів завжди вистачає сил та засобів їх реалізації. Бажаю завжди залишатися в авторитеті і при високому статусі успіху і процвітання.

***

Шановна наша начальниця! Всім нашим дружним колективом, вітаємо вас зі святом – днем Вашого народження. Хочемо від душі побажати завжди залишатися такою, яка ви є, якою ми знаємо вас, цінуємо і поважаємо – красивою і принциповою, чарівною і харизматичною, доброю, і суворою, мудрою і розуміючою. Нехай усі життєві та професійні задачі завжди розв'язуються красиво і легко, нехай у всіх сферах вас супроводжує удача і чекає успіх, нехай підлеглі ніколи не розчаровують, а лише перевершують ваші очікування. Зі святом!

***

Шановний шеф! Хочеться сьогодні в святковій атмосфері Вашого дня народження зізнатися Вам всім колективом в щирому повазі і любові. З таким начальником, як Ви, легко працювати завжди. Ви — самий справедливий, чесний, вимогливий. З днем народження! Хай доля піднесе Вам найбільш цінні подарунки: здоров'я, домашнє тепло, нові досягнення!

***

Шановний керівник, щиро вітаємо Вас із днем народження, хочемо від імені всього колективу висловити Вам вдячність за мудрість і грамотне керівництво, подякувати за тактовність і розуміння, побажати Вам довгих років життя, процвітання та успіху у всіх сферах буття.

***

Бути начальником – не так-то вже й просто, як здається на перший погляд. А вже бути головою такої великої організації – величезна відповідальність. Наш незмінний начальник керує власною організацією дуже довгі роки. А сьогодні ми хочемо привітати його з днем народження і побажати ніколи і ні за яких обставин не зупинятися на досягнутому. Ви – людина, якій довелося протии через величезну кількість труднощів, щоб досягти своєї мети, але ви ніколи не впадали у відчай. Ми завжди стверджували, що ви дуже сильна людина, яка може витримати будь-який удар долі. Сьогодні ми хочемо побажати вам відпочинку, який допоможе зібратися з силами і почати знову підкорювати вершини. Зі святом!

***

Вітаю прекрасну жінку і чудову начальницю з днем народження! Бажаю залишатися такою ж красивою і милою, шанованою і наполегливої, цілеспрямованої та процвітаючої, чарівною і успішною. Нехай в житті буде багато щасливих моментів, теплих зустрічей та приємних компліментів.

***

Дорогий наш і улюблений керівник! Наш незначний, але злагоджений колектив у День Народження від щирого серця бажає вам побажати, що б всі задумки приносили не тільки матеріальний дохід, але і успішно розширювали бізнес. А також здоров'я і що б його вистачило на довгі роки, бадьорості і віри в прекрасне майбутньої.

***

Сьогодні ввечері, коли сяде сонце, подивіться на небо, кажуть свою зірку, дізнаєшся відразу. І подивіться на ті, які блимають, як би підморгують, це ми! Це ми вас сьогодні вітаємо з днем народження! Адже ви наша незамінна начальниця, для нас як друга мама. Якщо раптом проблеми, ви з розумінням допомагаєте. Якщо радість, ще більше надихаєте своїм щасливим виглядом. Загалом, ви природжена начальниця, адже ваш колектив щиро вам вдячний, любить вас, і поважає! Бажаємо вам не змінюватися і залишатися точнісінько такий, як зараз! З іменинами!

***

Вітаю з днем народження! Дорога моя начальниця, хочу побажати вам щасливих днів, запаморочливої для чоловіків, любові і ніжності в сім'ї, а так само залізних нервів, кам'яного здоров'я, щоби задуми втілились у реальність, а в роботі був успіх і відповідно достаток в гаманці.

***

Шановний керівник, дозвольте у Ваш день народження побажати Вам успіхів і результативності праці, благополуччя в родині, багато радості і щасливих миттєвостей. Нехай Вас не покидає удача і відчуття повноти життя.

***

В цей прекрасний день, день Вашого народження прийміть данину поваги. Життя - це слалом, де доводиться лавірувати між різними обставинами і сталкивающимися інтересами, особливо таким діловим людям, як ми з вами. Тому ми бажаємо Вам надійних партнерів, вічних спонсорів, вигідної кон'юнктури і вдалого слалому! З Днем народження!

***

Прийміть щирі вітання з днем народження і найкращі побажання! За кожним правителем залишається слід і ви не виняток, адже бути начальником шалено відповідально! Нехай всі проекти будуть успішними!

***

Ви – самий відповідальний чоловік, якого я коли-небудь зустрічала в житті. Я завжди беру з вас приклад, як не втрачати самовладання навіть в самих екстремальних ситуаціях. Нам варто взяти на озброєння вашу стійкість і ваше терпіння. Для всіх ви назавжди залишитеся такий – вічно зайнятої керівницею, яка одночасно вирішує мільйон справ. Сьогодні день вашого народження. Ми дуже хочемо не просто привітати вас, але і побажати найголовнішого – поставити собі нові цілі, до яких ви і будете прагнути. Нам буде не вистачати вас в компанії, але ми розуміємо, що ви прагнете до більшого. Спасибі вам за підтримку і своєчасну допомогу. Ми завжди чекаємо вас в компанії. З днем народження ще раз! Будьте самою щасливою, незважаючи ні на що.

***

Дорога і найтепліша. В твій день народження, хочу побажати тобі морального задоволення від усього, чим ти займаєшся. Нехай промінь добра, висвітлює навіть ті невеликі сірі ямки, які іноді зустрічаються на шляху кожної людини. Адже головне в цьому житті, це не дивлячись ні на що, залишити блиск захоплення як у своїх, так і в очах людей, які тобі небайдужі.

***

Людина слова і справи, начальник великої поваги і пошани, вітаю Вас з днем народження. Нехай одну можливість змінює інша, нехай один успіх тягне за собою новий, хай низкою щасливих подій і вигідних справ буде сповнена життя і діяльність!

***

Шановний наш начальник, від усієї душі вітаємо Вас з днем народження! Ми завжди пам'ятаємо, що Ви не тільки наш мудрий керівник, але і прекрасна жінка. Бажаємо Вам як можна довше радувати оточуючих своєю квітучою красою, поменше хмуритися і побільше висвітлювати навколишній світ посмішками, сімейного благополуччя, нових звершень, моря квітів, здоров'я і несподіваних радостей.

***

Наша шановна і всіма улюблена (ім'я, по батькові), ми вважаємо, що в такий святковий день просто не можемо залишити вас без привітань від імені всього колективу. Отже, дорога і рідна наша начальниця, вітаємо вас з днем народження і бажаємо вам щастя, міцного здоров'я, великої удачі, великого везіння і довгих років життя. Ви – прекрасний керівник, чудовий співрозмовник і хороший друг. Ми захоплюємося вашою мудрістю та тим, як стійко ви переносите багато лиха. Ми бажаємо, щоб таких негараздів було якомога менше, а от радості, навпаки, було хоч відбавляй. Ми бажаємо вам реалізації у професійному плані, тому що у вас є ще зовсім молоді проекти, які потребують вашої уваги. Зі святом!

***

Наша шановна директор... бажаємо вам, щоб у вашому житті було багато «краще», а «так-сяк» зовсім не було! І нехай при цьому ви отримаєте ще й премію за те, що у вас краще за всіх! Зі святом!

***

У день народження начальника прийнято бажати всіх найкращих благ і успіхів в кар'єрі. Я ж хочу побажати вам любові і тисячі дитячих усмішок, які зможуть наповнити серце радістю, пам'ять теплими і ніжними спогадами, очі незабутніми іскорками щастя, а чисті сторінки альбому вражаючими малюнками. З Днем Народження!

***

Нехай в зимову холоднечу вас зігріває тепло близьких людей, у похмурі осінні дні - гріють спогади про спекотне літо! Нехай робота стане другим домом, а колектив - вірними і відданими друзями! Нехай конкуренти побоюються зустрічі з вами, а підлеглі поважають! Успіхів вам на ниві праці та успіхів в особистому житті! З Днем Народження!

***

Бути хорошим начальником дано не кожному, але нашому колективу з Вами дуже пощастило! Це справжній талант — бути таким професіоналом своєї справи. Ми всім колективом вітаємо Вас з днем народження! Бажаємо завжди залишатися таким же уважним, життєрадісним, креативним, тактовним, цілеспрямованим, який вміє передбачати всі ситуації на два кроки вперед. Ми бажаємо Вам творчих успіхів та кар'єрного росту, але і сімейного благополуччя та звичайного людського щастя. Щоб Ваше особисте життя тільки надихала Вас до нових подвигів в роботі, а робота стимулювала до добробуту і комфорту у Вашому будинку. Вітаємо!

***

Дорогий директор, в цей світлий радісний день вашого народження хочу привітати вас від щирого серця! Нехай сім'я завжди зігріває вас теплом, увагою та розумінням. Бажаю вам у роботі, нових творчих ідей, кар'єрного зльоту, натхнення, ентузіазму в праці.

***

З Днем Народження, наш начальник! В цю мить побажаємо ми тобі не старіти ні серцем, ні душею! Завжди залишайся вимогливим і справедливим. Хай у твоєму домі завжди панують затишок, спокій і тепло. Нехай кожен день у році наповнюється розумінням і турботою близьких людей. Нехай птах стукає в вікно, приносячи лише хороші новини. Здоров'я, щастя, добра і удачі тобі!

***

Чудовий керівник і прекрасна жінка, з днем народження вас, начальниця! Нехай доля запалить над вами щасливу зірку і вона ніколи не покидає вас. Нехай у всіх справах вас супроводжує успіх. Нехай все, до чого б ви не доторкнулися, перетворювалося на прибуток. Нехай ви ніколи не втомлюєтеся від роботи!

***

Сьогодні в нашій компанії великий свято - День народження улюбленої начальниці і за сумісництвом нашого великого друга. ми від усього серця вітаємо вас і хочемо побажати вам ще більших креативних ідей, веселих моментів, радості, добра і трішки везіння. Нехай всі негаразди обходять вас стороною і не заважають на шляху до досягнення своїх цілей. Ми захоплюємося вами і завжди ставимо в приклад. Ви для нас – приклад для наслідування. Спасибі вам за все те, що ви робите для нас, тому що ваша турбота безцінна. Будьте завжди поруч з нами і підтримуйте як раніше. Вітаємо вас ще раз зі святом! Бажаємо щастя, здоров'я і, звичайно, кохання! Нехай всі ваші мрії і бажання виконуються, а ідеї реалізовуються.

***

У день народження Ваш, наша начальниця, даруємо Вам життєві сили, даруємо вміння всім подобатися, даруємо Вам чудові миті відпочинку! Нехай всі Ваші мрії звернуться в реальність, нехай усі Ваші біди звернуться в дим, який понесе геть вітер! Бажаємо Вам не сумувати, знайте, ми – Ваша друга сім'я, яка завжди розділить радість і допоможе в біді!

***

Джерело: pryvitalka.co.ua