Привітання з днем народження дитині дівчинці, хлопчику в прозі, українською мовою


Привітання з днем народження дитині дівчинці, хлопчику в прозі, українською мовою

Ось і виріс татів помічник! Тобі вже аж десять років! Коли ти був зовсім малюком, ти завжди намагався допомогти татові, невміло забивав цвяхи, ловив разом з ним рибу, хоча більше ти ловив самого себе на гачок. Я завжди знав, що мій син – буде господарем в будинку. Ось ти і підріс, і вже можеш самостійно виконувати хазяйські справи по дому. Готовий чоловік. Жартую-жартую. Ми ще не знайшли тобі наречену, але все попереду! Син, хочу, щоб ти і надалі радував нас, і щоб ти потім вчив тата як щось робити по дому. Ми дуже раді, що в нашій родині росте такий золотий дитина, майстер на всі руки. Щастя тобі великого, гарних оцінок, будь розумницею!

***

Цей прекрасний квіточку, що безмірно радує всіх оточуючих своєю яскравою посмішкою і грайливими очима! Вітаю з Днем народження, моя троянда! Завзятість і працьовитість в тобі я помічала з раннього дитинства, тільки володіючи цими якостями, людина зможе досягати великих висот. Будучи в цьому віці, ти змогла проявити себе, як одна з найбільш незвичайних дівчат з добрим і привітним характером. Я люблю тебе за твою приємну міміку, яка додає сил і завжди піднімає настрій. Нехай твоя муза ніколи тебе не покидає тебе, а навпаки, надихає на небувалі справи і творчість. Твої ідеї гідні величезної уваги і похвали, ти вмієш зацікавити оточуючих. Нехай тебе оточують лише вірні друзі, які будуть щиро радіти твоїм перемогам. Завжди залишайся в позитиві і гарному настрої, адже тільки оптимісти удостоюються великих нагород у житті.

***

З днем народження, наш милий і чудовий квіточка. Подивишся на тебе, і самим хочеться пострибати, ти, малятко, фонтан енергії, що випромінюється в різні сторони. Здоров'я тобі і постійного веселощів.

***

З днем народження! Бажаю: сонця яскраво світити головою; мріям збуватися; світу широко відкривати свої можливості. Будь самою щасливою дитиною на світі, з яскравою фантазією, грандіозними планами, вірними друзями. Нехай бажані подарунки будуть подаровані, заповітні поздоровлення отримані, головні слова сказані. Здоров'я, пригод, подорожей, удачі!

***

Бажаю тобі, щоб ти, маючи чисту совість і незаплямовану репутацію, зумів у цьому житті досягти найбільших висот, але разом з цим був щасливий в побуті.

***

В день твого народження бажаю вам шаленого успіху, радості, миру і ласки, щоб писали ангели казки. Бажаю, дорогі мої двійнята, щоб ваша сила волі міцніла з кожним днем. Нехай всі ваші проблеми, біди, образи і зло розвіялися відразу. Бажаю, щоб світило для вас сонечко чудес і насолоди!

***

Чудесного хлопчика вітаємо з Днем народження! Бажаємо вирости великим і сильним, як тато, красивим і добрим, як мама. Нехай навчання дається легко, здоров'я буде як у космонавта, а найфантастичніші дитячі мрії перетворяться в реальність!

***

Прийми наше привітання. Ми щиро бажаємо тобі всього найкращого! Рости на радість своїм батькам, нехай життя твоє буде прекрасною. Будь сміливим, здоровим, розумним хлопчиком! Нехай твій ангел-охоронець завжди буде поруч. З днем народження.

***

Дорога моя найкрасивіша іменинниця, вітаю тебе з Днем народження! 15 років - це найкращий час для пізнання любові і щастя, саме в цьому віці ми починаємо розуміти істину життя. Ти розумниця, і залишайся завжди такою, якою ми тебе знаємо! Нехай на твоєму життєвому шляху не буде труднощів і негараздів, ніколи не падай духом і не засмучуйся. Ми і твої батьки завжди готові підтримати тебе і допомогти в будь-яку складну хвилину твого життя. Проявляй свій талант, втілюй свої ідеї та творчі задуми в реальність. Ми в тебе віримо! Бажаю тільки радісних днів, які будуть оповиті любов'ю твоїх близьких рідних і друзів. Моя ластівка, будь завжди такою радісною і веселою дівчинкою, нехай сльози в твоїх очах будуть тільки від великого щастя і успіху. Удача хай ніколи не залишає тебе і завжди допомагає досягати просто небувалих висот.

***

Нехай з приходом семи років тебе не покидає дитинство, дорогий наш іменинник! Ще не прийшла пора розлучатися з улюбленими іграшками, хоч і настає час йти у перший клас! Але ж ігри та розваги ніхто не відміняв! І нехай улюблений конструктор радує тебе, як і колись, нехай улюблена залізниця також жваво перевозить іграшкових пасажирів! Бажаємо тобі вміло поєднувати навчання з розвагами і додавати в свої ігри нові та захоплюючі заняття для розвитку! Нехай у твоїй кімнаті літають повітряні кулі та літаки, хай до тебе приходять друзі і подруги з садка, нехай ваша дружба не закінчується навіть у школі! Нехай добра казка живе в твоїй душі, а чарівник приходить до тебе не тільки у свята! Бажаємо тобі отримувати подарунки без приводу і причини, і нехай твій настрій завжди буде святковим! З Днем Народження, майбутній учень!

***

Перший рік життя малюків узнавательный. Вони все бачать вперше, зі багатьом знайомляться і багато чому вчаться. Другий рік — закрепительный. Діти закріплюють знання, отримані в перші місяці життя. І цей рік у вас підійшов до кінця. А попереду ще багато пізнавальних, развивательных, розважальних і цікавих років. Нехай вони проходять щасливо, весело і радісно. З днем народження!

***

З днем народження, славний дитина. В твої 2 року хочу побажати, щоб кожен день був яскравим святом твоєї чудової життя. Нехай твої очі сяють від щастя, нехай твої ручки міцно обіймають матусю і татуся, нехай твої ніжки йдуть доброю стежкою, нехай твій дзвінкий сміх наповнює дім радістю.

***

Дорогуся-малюся! Ти ще дуже далеко не бабуся, тому не хвилюйся, а краще для початку в дзеркалі покрасуйся, потім в красивому ювілейному розкішній сукні на себе помилуйся. Тому з мамою, татом, бабусею, дідусем обіймись-поцілунок. Порадій, порадій і ще порадій, що не тільки у дорослих бувають у житті ювілеї. І нехай твій особистий перший у житті маленький ювілей залишиться у тебе в пам'яті як самий яскравий і барвистий свято, про яке своєму найбільшому ювілеї ти будеш розповідати своїм крихіткам, таким же, як ти сама зараз. І нехай цей перший твій ювілей принесе тобі радість, благополуччя і успіх у твоїй починається життя.

***

Від усієї душі – щастя і здійснення бажань! Нехай життя, як яскрава мозаїка, складається з світлих фарб радості, незабутніх подій, а кожен новий день дарує удачу і прекрасний настрій!

***

Привітаю з 6-річчям дивного і чудового дитини. Бажаю веселощів з ранку до вечора, великого щастя в житті і світлої удачі, захоплюючих історій і незабутніх пригод, добрих мультфільмів і чудових книг.

***

Вітаю маленького ангелика з днем народження! Нехай він росте здоровеньким, розумною і щасливою. Бажаю йому щасливого дитинства, щоб він радував своїх батьків кожним своїм кроком. З днем народження, маленьке диво, з двома годиками тебе. Бажаю завжди посміхатися, весело грати, активно гуляти, добре і смачно їсти, бігати, стрибати, пісні співати і танцювати. Нехай тобі сонечко усміхається, і нехай цікавим буде твій кожен день..

***

Ти насолода наших очей, ти наша гордість, рідна донечка. Сьогодні у тебе день народження. Дозволь від усього серця привітати тебе, наша улюблена з твоїм дев'ятиріччям. Нехай неодмінно здійсниться твоя мрія, нехай все в твоєму житті тобі вдається. Міцного здоров'я тобі, великого щастя, чистої совісті та благополуччя. Нехай на твоєму шляху зустрічаються тільки хороші і надійні друзі. Нехай твоє життя буде довгою і красивою, нехай тільки приємні новини завжди радують тебе. Любові тобі і удачі, наше сонечко.

***

З днем народження, милий дитина. Тобі три рочки — щаслива дата, час, коли ти вже багато чого вмієш і знаєш, коли до школи і навчання ще далеко, коли в самий раз гратися і весело грати. Бажаю тобі, диво, доброго уваги й турботи рідних, різнобічних захоплень та цікавих забав, інтелектуально високого розвитку і великої любові до спортивних зарядкам.

***

Выползай швидше з пелюшок, наш улюблений і славний дитина. Бажаємо тобі швидше рости і принести в наш будинок ще більше радості, світла, наповнити його твоїм тупотом і щасливим дитячим сміхом. Бажаємо, щоб щастя завжди йшло за твоїм п'ятах, щоб успіх ні на хвилину не залишав тебе з виду, а здоров'я завжди було таким міцним, як найміцніший алмаз. З першим днем народження!

***

Сонечко, ми тебе вітаємо з днем народження! Бажаємо здоров'я, удачі, вірних друзів, багато подарунків і приємних сюрпризів. Нехай всі твої бажання і мрії здійснюються. Йди по життю впевнено, досягати поставлених цілей, радій кожній миті!

***

Мій дорогий хлопчик, сьогодні ти став на рік старшим, і, незважаючи на те, що тобі всього 8, ти виріс майже чоловіком, а, значить, у тата з'явився помічник, а у мами — захисник. У цей день хочеться побажати тобі яскравого сонця, посмішок, радості і веселощів, великих звершень і легкого життєвого шляху. Щоб знання в школі тобі давалися легко і невимушено, а в спорті ти завжди займав тільки призові місця. Щоб на життєвому шляху тебе завжди оточували вірні друзі і товариші. Щоб шлях твій був наповнений яскравими враженнями та приємними пам'ятними моментами. Щоб посмішка ніколи не покидала твоє обличчя, а завзятий променистий сміх радував наш слух постійно, протягом усього життя. І нехай збудуться усі твої найзаповітніші мрії!

***

Вітаю з чудовим ювілеєм мрійливого віку і світлої закоханості, з 15-річчям тебе. Бажаю бути, безсумнівно, щасливою людиною, осягати в будь-яких справах успіх, дружити з успіхом і везінням, мати добрих і вірних друзів, насолоджуватися життям і вірити в диво.

***

Ось і ще один День Народження, ти вже зовсім дорослий і серйозний хлопець. Вітаю зі святом і бажаю тобі, щоб усі заповітні мрії збувалися, а подарунки виявилися саме такими, які тобі хочеться. Нехай всі твої рідні добре відсвяткують і цей День Народження запам'ятається тобі надовго.

***

Я так люблю тебе, що іноді не можу висловити це словами. Хочу, щоб ти знав, що твій день народження — день, коли у світі з'явилася моя друга половинка. Бажаю тобі відмінних друзів, успіхів в улюбленій тобою справі, і мене поруч, адже я не можу довго бути далеко.

***

В чарівне свято, в 11 День народження, навіть іграшки прийшли привітати нашу дівчинку і побажати їй рости великий і розумною! Скоро прийдуть твої друзі, ти з нетерпінням відкриєш подарунки, напоїш їх чаєм, і пригостиш тортом, зовсім як велика господарка, а поки у нас є кілька вільних хвилин, ми хочемо побажати тобі вирости дуже щасливою і завжди залишатися нашою улюбленою донькою!

***

В день твого народження бажаю тобі, неодмінно, щоб ти був всіх розумніше, всіх красивіше і сильніше. Бажаю тобі я посміхатися, вірити в казки і творити чарівні справи. Бажаю, щоб у твоїй кімнаті поселилися казкові іграшки і швидкі-машини, які відвезуть тебе в казкову країну. З твоїм днем, хлопчик!

***

Милого і чарівного дитини вітаю з днем народження. В твої 11 років бажаю тобі, сонечко, твій кожен день проходив з посмішкою і радістю, щоб тобі легко давалося навчання, щоб життя було наповнене веселими ідеями і щасливими емоціями.

***

Сьогодні, наша славна дівчинка, улюблена донечка приймає вітання! Наша бусинка, смачна солодка принцеса, з ранку вся зацілована! Ти зустрічаєш своє двенадцатилетие. Нехай все твоє життя буде такою ж, як сьогодні, світлою і святкової! Доросла вже зовсім. Наше щастя, наш рідний чоловічок, з Днем Народження! Будь задоволена собою! Будь оптимістична! Про решту ми з татом подбаємо. Нехай у твоєму житті все буде як в райському саду! Успіхів, вірних друзів і багато щастя! Ти у нас вже така велика, така самостійна! Продовжуй радувати нас своєю неповторною посмішкою, своїм переливчастим сміхом! Всього тобі найкращого! Ми завжди поряд! Бажаю тобі знайти свій індивідуальний підхід до життя, і шлях, який приведе тебе до здійснення заповітної мрії! Бажаємо знайти гармонію і знайти собі призначення! Нехай жодна хвилина твого часу, не буде безглуздою і марною тратою!

***

Хлопчик, вже 3 роки як ти наповнюєш наше життя найприємнішими моментами! Сімейне щастя росте разом з тобою, наповнюючи наш будинок дзвінким сміхом. Шкоди, хоч відбавляй, але це справжнє щастя. Рости, не знаючи бід, печалі й негод. Кожну мить нехай буде хорошим, в житті твоєї бажаємо добра. Велика удача нехай путьосвещает. Бажаємо здоров'я на довгі роки і терпіння батькам, щоб це щастя виростити повноцінно. З малого зернятка зростає нац гілок, в росинках променях любові і удачі. Успіхів великих перспектив і повну життя грандіозних пригод! Нехай все задумане стане реальністю, подорослішала не поспішаючи і слухайся всіх. Бажаю, щоб казки вчили справедливим вчинків і доброті. Розвивайся чуйним хлопчиком, вчись не грубити, пізнавальним будь. Від серця прийми наші найщиріші побажання, нехай світ навколо тебе співає!

***

Джерело: toasts.com.ua